Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Mielno - kwatera prywatna LKTUR

Adres obiektu Azaliowa 16, 76-032 Mielno
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.6
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 18

 
 

Agata
Dodano: 2017-08-21
Pobyt od: 2017-08-12 do 2017-08-18 IP: xx.7.56.10
 

Bardzo dziękujemy wlascicielce za wspaniały wypoczynek.Miejsce godne polecenia Piękny ogród, pokoje zadbane czyste.😍 Polecam dla rodzin z dziećmi.


 
 

Miłosz
Dodano: 2017-08-21
Pobyt od: 2017-08-12 do 2017-08-18 IP: xx.7.56.10
 

Miejsce godne polecenia. Byłam z rodziną wszędzie blisko .Cały obiekt zadbany ,cisza. Jesteśmy bardzo zadowoleni😍.


 
 

Malwina
Dodano: 2013-08-19
Pobyt od: 2013-07-29 do 2013-08-05
 
 
  

Byłam u Pani Krysi już 3 razy i jeśli kiedyś wrócę do Mielna to właśnie do niej :))


 
 

Beata z Łodzi
Dodano: 2013-07-14
Pobyt od: 2013-07-01 do 2013-07-13
 
 
 

Miejsce godne polecenia, z dala od hałasu a przy tym blisko do centrum i na plażę. Pokoje czyste, otoczenie bardzo zadbane a atmosfera sielska. Aż żal było wyjeżdżać. Na pewno nie było to nasze ostatnie spotkanie. POLECAM wszystkim !!!! Pani Krysiu, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za miłe przyjęcie a zwłaszcza za pomoc udzieloną w ostatnim dniu pobytu. Do domu dojechałam już bez problemów. Pozdrawiam serdecznie.


 
Karina z Bielska
Dodano: 2012-06-03
Pobyt od: 2012-05-02 do 2012-05-05
 

Polecam. Cisza, blisko do morza, przyjemnie warunki.


 
Ekipka z Poznania;-)
Dodano: 2011-05-23
Pobyt od: 2011-05-21 do 2011-05-22
 

Byliśmy pierwszy raz raptem 2 dni, lecz polecam: warunki doskonałe szczególnie jeśli przyjeżdża się z dziećmi. Wybieramy się za miesiąc;-) Zapraszamy do skorzystania z ofertki!


 
Monika Kamać
Dodano: 2010-08-05
 

Bardzo serdecznie chciałabym podziękować pani Krystynie za miłe przyjęcie w swoim domu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Mielnie. Dom jest usytuowany w zacisznym miejscu. Warunki mieszkaniowe są wręcz komfortowe (mogliśmy korzystać ze wszystkiego co znajduje się w domu). Szczerze możemy polecić tę kwaterę na spędzenie wakacji.


 
Magda i Łukasz
Dodano: 2009-08-30
 

Godne polecenia miejsce z dala od hałasu a przy tym blisko do centrum i na plażę. Atmosfera panująca w domu bardzo przyjemna. Było to nasze pierwsze spotkanie, ale napewno nie ostatnie. Pozdrowienia od Magdy i Łukasza.


 
Lukasz
Dodano: 2007-07-22
 

Witam pani Krystyno serdecznie dziekuje za wspaniale spędzony czas bylo naprawde miło. Serdecznie pozdrawiam Lukasz z synkiem Krystianem


 
Joanna Lanckorońska
Dodano: 2006-08-08
 

Droga pani Krysiu dziękujemy za wspaniałą atmosferę oraz cudownie spędzone wspólnie chwile relaksu. Szczególne ukłony kierujemy dla naszego przewodnika - pana Leszka. Było nam bardzo miło odwiedzić panią po raz trzeci. Serdecznie pozdrawiamy - Asia, Jacek Mateusz z Kielc.


Opinie 1-10 z 18

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Mielno w przewodniku

Polska Ibiza

Polska Ibiza

Dniem relaks na piaszczystej plaży i czyste morze, nocą zaś szalone imprezy – to idealny scenariusz na wakacyjny wypoczynek dla wielu młodych ludzi.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie